U bent hier: Home › Nieuws › Nieuws

Actueel nieuws

Paarden4daagse: Inschrijving paarden4daagse 2019 geopend
   (01-02-2019)

De online inschrijving voor de 11e editie van de Barchemse paarden4daagse is nu geopend. Het gezellige evenement vindt dit jaar plaats van woensdag 14 t/m zaterdag 17 augustus.

Wij zijn als organisatie alweer enthousiast bezig met de eerste voorbereidingen en we gaan ons best doen om er ook dit jaar weer iets moois van te maken.

Het online inschrijfformulier is hier te vinden: https://www.debergmenners.nl/pages/52/paarden4daagse-online-inschrijving/.

We hopen op flink wat deelnemers zodat we er met elkaar weer vier fijne dagen van kunnen maken. Dus hopelijk tot ziens in augustus bij onze Barchemse paarden4daagse!

Lees meer over onze paarden4daagse of bekijk de fotoalbums van afgelopen jaar voor een sfeerimpressie.

Deel via:

(Terug naar boven)


Paarden4daagse: In 2019 ook weer een paarden4daagse!
   (22-11-2018)

Het was nog niet zo zeker of er na de afgelopen 10e editie van onze paarden4daagse nog een 11e zou komen. Het wordt namelijk ieder jaar een beetje moeilijker om de organisatie rond te krijgen in termen van vrijwilligers, sponsoren, enz.
Maar het zou toch jammer zijn om dat supergezellige evenement, waar zowel deelnemers als Bergmenners en andere vrijwilligers ieder jaar zoveel plezier aan beleven, te schrappen.

Dus... de kogel is door de kerk: we gaan ook in 2019 weer de Barchemse paarden4daagse organiseren! Weliswaar met een paar kleine aanpassingen, maar die zullen de gezelligheid van het evenement zeker niet negatief beïnvloeden.

Kortom, we gaan er in 2019 weer voor, van woensdag 14 t/m zaterdag 17 augustus. Reserveer die data dus alvast in je agenda! 

Deel via:

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...