U bent hier: Home › Nieuws

Actueel nieuws

Paarden4daagse: Inschrijving paarden4daagse 2021 geopend
   (14-06-2021)

De online inschrijving voor de 12e editie van de Barchemse paarden4daagse is nu geopend. Het gezellige evenement vindt dit jaar plaats van woensdag 18 t/m zaterdag 21 augustus.

Wij zijn als organisatie enthousiast bezig met de voorbereidingen en we gaan ons best doen om er ook dit jaar weer iets moois van te maken.

Het online inschrijfformulier is hier te vinden: https://www.debergmenners.nl/pages/52/paarden4daagse-online-inschrijving/.

We hopen op flink wat deelnemers zodat we er met elkaar weer vier fijne dagen van kunnen maken. Dus hopelijk tot ziens in augustus bij onze Barchemse paarden4daagse!

Lees meer over onze paarden4daagse of bekijk de fotoalbums van voorgaande jaren voor een sfeerimpressie.

Deel via:

(Terug naar boven)


Paarden4daagse: Paarden4daagse gaat door!
   (08-06-2021)

Oké, we hebben vanmiddag vergaderd en de kogel is door de kerk:
Mits de coronamaatregelen het toelaten en we in dat verband ook de benodigde vergunningen rond krijgen, gaat onze paarden4daagse deze zomer door!!!

Wel zijn er dit keer wat aanpassingen, ook weer vanwege het coronavirus: 

* We houden een maximum van 100 deelnemers aan. Dus wie het eerst komt, het eerst maalt!

* Inschrijven kan alléén via voorinschrijving en voor het hele evenement. Inschrijven voor losse dagen of ter plekke nog inschrijven is deze keer dus niet mogelijk.

* Er kan gestart worden tussen 9.30 en 12.00 uur, maar er kunnen elk half uur max. 20 deelnemers aan de route beginnen. Bij inschrijving geef je meteen al aan in welk startblok je wilt starten.

* Bij de stops kan niet met contant geld worden afgerekend. De lunch moet vooraf bij de inschrijving besteld worden en daar ontvang je dan waardebonnen voor. Drankjes kunnen worden afgerekend met de consumptiemunten die je 's morgens ontvangt bij het startbureau.

Binnenkort gaat de online inschrijving open. Zodra inschrijving mogelijk is plaatsen we hier weer een bericht.

We hopen dat er geen coronategenvallers komen en dat we in augustus met z'n allen weer heerlijk kunnen gaan genieten van de paarden4daagse. 
Fingers crossed!

Deel via:

(Terug naar boven)


Paarden4daagse: Paarden4daagse 2021
   (11-01-2021)

Het zijn vreemde en voor sommigen ook erg verdrietige tijden nu, met het coronavirus. En niemand weet hoe de situatie zich in de komende maanden zal ontwikkelen.
Maar als organisatie van de Barchemse paarden4daagse willen we het toch maar niet bij voorbaat opgeven.

Hoewel we niet traditiegetrouw per 1 februari de inschrijving zullen openen, blijven we positief gestemd en gaan we er vooralsnog vanuit dat we dit jaar in augustus toch weer onze paarden4daagse kunnen laten doorgaan.

Mogelijk wordt het dan wel een wat eenvoudiger editie dan jullie van ons gewend zijn. De coronasituatie van dat moment zal t.z.t. ook een rol gaan spelen t.a.v. wat we geregeld kunnen krijgen.

Maar wat ons betreft houden we liever een eenvoudige Barchemse paarden4daagse dan helemaal geen. En we hopen dat onze potentiële deelnemers er ook zo in staan.

We wachten het nog even af en zullen hier weer berichten als er meer bekend is.
Voor nu: houd moed en blijf gezond!

Deel via:

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...