U bent hier: Home › Nieuws

Actueel nieuws

Paardenmeerdaagse: We doen het niet alleen!
   (19-11-2022)

Van de nieuwe paardenmeerdaagse van volgend jaar is alleen de recreatieve paarden2daagse op vrijdag en zaterdag een puur Bergmenners-evenement.

Voor de wedstrijddag op zondag ligt dat anders:

  • De mendurance-wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met (en onder de vlag van) Mendurance Nederland (https://mendurancenederland.nl/).
  • En de endurance-wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met (en onder de vlag van) Stichting Endurance Winterswijk (https://www.endurancewinterswijk.nl/).

Met z'n allen hopen we in mei 2023 een mooi evenement neer te zetten!

Deel via:

(Terug naar boven)


Paardenmeerdaagse: Paardenmeerdaagse in 2023
   (17-11-2022)

Aangezien we eerder dit jaar echt met pijn in ons hart besloten om te stoppen met onze populaire Barchemse Paarden4daagse, bleven onze radertjes toch bezig met de vraag of we dan niet iets nieuws/kleiners in plaats daarvan zouden kunnen organiseren.

We organiseren ook al een aantal jaren een mendurance-wedstrijd en hebben nu besloten een en ander te combineren tot een Barchemse Paardenmeerdaagse, bestaande uit:

  • 2 recreatieve dagroutes voor zowel ruiters als menners (vrijdag & zaterdag), gecombineerd met
  • 1 wedstrijddag voor mendurance-menners en endurance-ruiters (zondag)

Dit combi-evenement zal plaatsvinden van vrijdag 12 mei t/m zondag 14 mei 2023, uiteraard weer vanuit Camping/Manege de Heksenlaak te Barchem.
Meer details volgen snel. So stay tuned...! 

Deel via:

(Terug naar boven)


Paardenmeerdaagse: Foto's paarden4daagse
   (18-08-2022)

De foto's van de paarden4daagse 2022 zijn te bekijken via https://www.debergmenners.nl/pages/84/Paarden4daagse-Foto-s-2022/

Deel via:

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...