U bent hier: Home › Nieuws

Actueel nieuws

Paarden4daagse: Paarden4daagse afgelast
   (21-04-2020)

Ons kabinet heeft vanavond aangekondigd dat alle vergunningsplichtige evenementen tot 1 september 2020 verboden zijn. Helaas zijn wij daarom genoodzaakt om ook de Barchemse paarden4daagse dit jaar te annuleren.

We hadden het graag anders gezien, maar dit zijn begrijpelijke maatregelen om het Corona-virus tegen te gaan. Gezondheid staat boven alles!

Mensen die zich hadden ingeschreven en het inschrijfgeld al hadden betaald krijgen dit een dezer dagen teruggestort op hun bankrekening.

Stay safe, zorg voor elkaar, en hopelijk tot volgend jaar!

Deel via:

(Terug naar boven)


Paarden4daagse: Paarden4daagse en de coronacrisis
   (15-04-2020)

De voorbereidingen voor onze paarden4daagse zijn alweer in volle gang, maar of het dit jaar door kan gaan is nog onzeker i.v.m. de coronacrisis. Veel evenementen in de komende maanden zijn al afgelast, waaronder ook een aantal andere paardenmeerdaagsen.

Helaas weten we niet zeker hoe lang de coronamaatregelen gehandhaafd blijven en of we de benodigde toestemmingen en vergunningen op tijd kunnen krijgen. Vooralsnog gaan we verder met de voorbereidingen en hopen we er maar het beste van.

Wel hebben we alvast besloten 2 aanpassingen door te voeren t.a.v. de inschrijving:

 1. Max. 100 deelnemers:
  We stellen voorlopig een limiet van max. 100 deelnemers. De bedoeling is altijd al geweest om onze paarden4daagse kleinschalig te houden, maar nu met COVID-19 is er des te meer reden om ervoor te zorgen dat het bij start/finish en bij de stops onderweg overzichtelijk blijft v.w.b. aantallen mensen bij elkaar.
  De online inschrijving blijft weliswaar open ná die 100ste inschrijving, maar die mensen worden dan op een wachtlijst geplaatst.
    
 2. Alléén nog inschrijving voor volle 4 dagen:
  Inschrijving is voorlopig alleen nog mogelijk voor het hele evenement en dus niet meer voor 1 of 2 dagen. Het is uiteindelijk een 4-daagse, dus deelnemers die het volle evenement willen deelnemen hebben voorrang.
  Mensen die zich op dit moment al hebben ingeschreven voor 1 of 2 dagen kunnen gerust zijn: dat kan zo blijven. Maar we accepteren dus geen nieuwe inschrijvingen meer op die manier.

Wellicht wordt de limiet van 100 inschrijvingen niet gehaald. In dat geval zullen we de inschrijving alsnog weer openen voor kortere deelname. Maar dat zal pas kort voor het evenement duidelijk worden.
En ter plekke inschrijven tijdens het evenement zelf zal dit jaar dus ook niet kunnen, tenzij de limiet nog niet bereikt is.

We hopen dat iedereen deze periode goed en gezond doorstaat én dat wij jullie in augustus weer in Barchem mogen verwelkomen.

Deel via:

(Terug naar boven)


Clubnieuws: Mendurance afgelast
   (23-03-2020)

Gezien alle maatregelen i.v.m. het coronavirus is het helaas niet mogelijk de mendurance van 17 mei a.s. door te laten gaan. 
Heel, heel jammer, maar het is niet anders.

Pas goed op jezelf en anderen en blijf gezond allemaal!

Deel via:

(Terug naar boven)


Paarden4daagse: Inschrijving paarden4daagse 2020 geopend
   (01-02-2020)

De online inschrijving voor de 12e editie van de Barchemse paarden4daagse is nu geopend. Het gezellige evenement vindt dit jaar plaats van woensdag 19 t/m zaterdag 22 augustus.

Wij zijn als organisatie alweer enthousiast bezig met de eerste voorbereidingen en we gaan ons best doen om er ook dit jaar weer iets moois van te maken.

Het online inschrijfformulier is hier te vinden: https://www.debergmenners.nl/pages/52/paarden4daagse-online-inschrijving/.

We hopen op flink wat deelnemers zodat we er met elkaar weer vier fijne dagen van kunnen maken. Dus hopelijk tot ziens in augustus bij onze Barchemse paarden4daagse!

Lees meer over onze paarden4daagse of bekijk de fotoalbums van afgelopen jaar voor een sfeerimpressie.

Deel via:

(Terug naar boven)


Paarden4daagse: P4D 2019 - foto's
   (15-08-2019)

De foto's van de paarden4daagse 2019 zijn nu te bekijken, zie https://www.debergmenners.nl/pages/60/Foto-s/

Deel via:

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...