U bent hier: Home › Paardenmeerdaagse › Introductie

Paardenmeerdaagse - Introductie

In mei 2023 organiseren wij, als opvolger van onze populaire Barchemse Paarden4daagse, een nieuw en tevens wat korter evenement voor menners en ruiters: de Barchemse Paardenmeerdaagse. Dit evenement zal plaatsvinden van vrijdag 12 t/m zondag 14 mei 2023.

Deze meerdaagse bestaat uit een recreatieve paarden2daagse, gevolgd door een wedstrijddag voor mendurance-menners en endurance-ruiters. Als deelnemer kun je je voor alle dagen inschrijven, maar ook bijv. alleen voor 1 of 2 recreatieve dagroutes of alleen voor de wedstrijddag.

Van deze nieuwe paardenmeerdaagse is de recreatieve paarden2daagse op vrijdag en zaterdag een puur Bergmenners-evenement. Voor de wedstrijddag op zondag ligt dat anders:

  • De mendurance-wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met en onder de vlag van vereniging Mendurance Nederland.
  • En de endurance-wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met en onder de vlag van Stichting Endurance Winterswijk.

Met z'n allen hopen we in mei 2023 een mooi evenement neer te zetten!

Locatie

Camping/manege De Heksenlaak (Zwiepseweg 32 te Barchem) fungeert als start-/finishterrein voor zowel de recreatieve 2-daagse als voor de mendurance en de endurance.

De Heksenlaak biedt ook mogelijkheden voor overnachting voor mens en paard. Neem desgewenst even zelf contact op met de camping voor een campingplaats, blokhut of stacaravan en evt. een of meer stallen.

Meer informatie per onderdeel

Voor meer informatie over en inschrijving voor de recreatieve paarden2daagse, klik hier.

Voor meer informatie over en inschrijving voor de mendurance-wedstrijd, klik hier.

Voor meer informatie over en inschrijving voor de endurance-wedstrijd, zie de website van Stichting Endurance Winterswijk.

 


Ogenblik a.u.b. ...